'Aventura' forest hangmat

€ 89,00
In voorraad
SKU
AVH16-4

Productomschrijving

Deze van polypropyleen gemaakte hangmat 'Aventura' forest is een super mooie groene hangmat. De hangmat is gemaakt in het hangmat land Colombia. De staan bekend om open-lus ophanging.

De scheurvaste zijkant zorgt er voor dat deze hangmat niet kan inscheuren zodat je zeker weten jaren lang plezier zult beleven van deze hangmat. De ophangkoorden zijn zeer goed verdeeld zodat je een goede balans hebt in de hangmat.

Materiaal: 100% polypropyleen

Wist je dat...

 • Alle producten van topkwaliteit én grotendeels fair trade zijn?
 • Wij sinds 2009 bestaan en al 75.000+ tevreden klanten hebben?
 • Onze klantenservice echt alles over hangmatten weet?
  Bel 0523 72 81 03 of mail op info@hangmatwereld.nl.
Belangrijkste eigenschappen
Merk La Siesta
Model Tweepersoons
Gewicht 1,5 kg
Spreidstok Nee
Materiaal Katoen
Materiaal standaard Hout
Belastbaarheid 160 kg
Totale lengte 350 cm
Lengte doek 230 cm
Breedte doek 160 cm
Minimale ophanghoogte 140 cm
Minimale ophanglengte 310 cm
Download handleiding

Combidealtjes

 • Hangmat + Houten standaard
  'Aventura' forest hangmat
  X1
  'Wood' tweepersoons hangmatstandaard
  € 299,00
  Dit kleinere broertje van 'Wood Family' en grotere broer van de 'Wood Single' is gemaakt van hetzelfde hout, heeft dezelfde fittings en is uiteraard gemaakt met de zelfde zorg als zijn grotere en kleinere broer. De hangmatstandaard 'Wood Double' is perfect geschikt voor normale en grote éénpersoonshangmatten tot 340 cm lang. Het hout van deze standaard heeft een dipping bath ondergaan en kan het beste gebeitst of geolied worden. De hangmat hang je op aan een kettingsysteem, welke makkelijk aangepast kan worden aan de lengte van bijna elke éénpersoonshangmat. Hou hierbij wel rekening met de totale lengte van de hangmat. Hangmatten met een totale lengte van langer dan 340 cm zijn geschikt voor de 'Wood Family cm'. Om de juiste standaard uit te kunnen kiezen heb je de totale lengte van de hangmat nodig. Dit is inclusief de touwen. Vervolgens kun je de hangmatstandaard afstellen naar de juiste lengte, en hem naar eigen voorkeur strakker of losser ophangen. Een geweldige standaard voor een geweldige prijs! Deze hangmatstandaard is geschikt voor alle hangmatten met een totale lengte van 310 tot 340 cm. Afmetingen standaard (hoogte x breedte): 143 x 130 cm Ophanglengte: 310 - 340 cm (te verstellen door de ketting) Totale lengte: 372 cm Gewicht: 26 kg Belastbaarheid: Maximaal 200 kg Verpakking (L x B x H): 175 x 46 x 12 cm De 'Wood Double' wordt geleverd zonder hangmat.

  € 29,90 combideal korting

 • Hangmat + Metalen standaard
  'Aventura' forest hangmat
  X1
  'Sumo' tweepersoons hangmatstandaard
  € 149,00
  De hangmatstandaard 'Sumo XL' is zo gebouwd dat hij uitstekend geschikt is voor grote tot extra grote hangmatten. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten zonder dat je gereedschap nodig hebt. Ook is hij gemakkelijk te verstellen in hoogte en lengte. Dankzij de nieuw ontwikkelde deklaag voor metaal is deze standaard bestand tegen elk weertype. Om de juiste hangmatstandaard te kunnen kiezen, moet je eerst de totale lengte van de hangmat weten. Dit is inclusief de touwen. Heb je bijvoorbeeld een hangmat van 3 meter lang, dan moet de standaard ook 3 meter lang zijn. Zoals de meeste standaarden is de 'Sumo XL' ook verstelbaar, waardoor je de hangmat eventueel wat losser of strakker op kunt hangen. Hoogte x breedte: 132 x 107 cm (verstelbaar) Ophang lengte: 310-360 cm (verstelbaar) Totale lengte: 320-380 cm (verstelbaar) Gewicht: 20 kg Belastbaarheid: max. 200 kg Verpakking (L x H x B): 116 x 14 x 38 cm

  € 7,45 combideal korting

 • Hangmat + Bevestigingset All-round
  'Aventura' forest hangmat
  X1
  'All-Round' hangmatbevestiging
  € 29,90
  Deze hangmatbevestigingsset bevat twee stukken touw van 3 meter, twee karabijnhaken, twee ringhaken met plug en twee achten waarmee het touw gemakkelijk op maat te schuiven is. De hangmatbevestigingsset All-Round is geschikt om de hangmat vast te maken aan bijv. een schutting of een muur. Deze set kan ook gebruikt worden om de hangmat ergens omheen te binden, zoals om een balk of een boom. Gewicht: 1,1 kg Dracht: Maximaal 120 kg per touw bij gelijke belasting

  € 0,00 combideal korting

 • Hangmat + Bevestigingset Easy+
  'Aventura' forest hangmat
  X1
  'Easy+' hangmatbevestiging
  € 12,00
  Deze haak is speciaal ontwikkeld voor het ophangen van hangmatten aan zowel stenen als houten muren. De hangmat blijft eenvoudig en veilig zitten in de karabijnhaak. Dankzij de geïntegreerde kunststofgeleiding kom je moeiteloos in dromenland. Gewicht: 0,4 kg Draagkracht: max. 200 kg Let op: in de verpakking zit één haak!

  € 1,20 combideal korting

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:'Aventura' forest hangmat
Jouw waardering
Copyright 2017 HangmatWereld.nl all rights reserved.
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap