Mokka, rood of geel: Wat zegt je hangmat over jou?

Onze hangmatten en hangstoelen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Wat zou de kleurenkeuze van een hangmat- of hangstoelbezitter zeggen over zijn persoonlijkheid..? Een klein onderzoekje levert een paar leuke - al dan niet wetenschappelijk ondersteunde - inzichten op!

Rode hangmat? Je bent een geliefde gangmaker!

Kies je voor een rode hangmat? Waarschijnlijk ben je dan een echte gangmaker, dol op actie en plezier. Mensen met een rode hangmat hebben vaak een dominante persoonlijkheid, zijn impulsief en vragen veel van zichzelf en van anderen. En dat maakt hen zo geliefd! Deze mensen zijn niet bang om risico’s te nemen. Het zijn geboren leiders. Ook op het werk zullen ze graag de leiding nemen en hebben ze een duidelijke wil en visie over wat er gedaan moet worden en hoe het bereikt wordt. Hun prestatiedrang kan weleens verblindend werken, waardoor ze zich koppig kunnen vastbijten in een eindeloze taak. Een rode hangmatbezitter als collega kan wel eens ongeduldig reageren en werk overnemen als het hen te lang duurt. Zij hangen hun hangmat bij voorkeur op voor het huis, op de veranda, in de voortuin of op het balkon; als ware ter bescherming van hun domein.

rode hangmat 

Is jouw hangmat mokka-kleurig? Dan ben je een rots in de branding!

Mensen die kiezen voor een hangmat in de kleur mokka, zijn vaak eerlijk, betrouwbaar, stabiel en consequent. Zij nemen hun verantwoordelijkheden serieus en zijn echte familiemensen. Hun thuis is belangrijk voor ze en daarom steken ze veel tijd en energie in hun huis. Ze houden van mooie dingen en lekker eten, maar ook van orde en structuur; daarom heeft alles zijn vaste plek. Een mokka-kleurige hangmat liefhebber is een warm en betrokken persoon. Vriendelijkheid en oprechtheid behoren tot zijn beste eigenschappen. Als collega kenmerken de mokka-kleurig hangmatbezitters zich als hardwerkende, stabiele, betrouwbare, zelfverzekerde en doelgerichte collega’s. Ze verspillen geen tijd en zijn erg productief. Mokka-kleur liefhebbers kiezen vaker voor een hangstoel dan een hangmat. Ze houden ervan om er knus mee in hun woning te schommelen.

mokka hangstoel 

Heb je een gele hangmat? Dan ben je een loyaal gezelligheidsdier!

De persoon met een gele hangmat is meestal een gezelligheidsdier met een opgewekt en levendig karakter. Ze zijn makkelijk in de omgang, leven volop in het nu en besteden veel aandacht aan het helpen van anderen. Met hen sluit je vriendschappen voor het leven. Ze houden van veiligheid en begeven zich het liefst in een vriendelijke omgeving. Gele hangmat gebruikers zijn enthousiast en behoorlijk overtuigend. Zij zijn altijd diegenen op zoek naar iets leuks om te doen. Ze zijn extreem loyaal, houden niet van grote veranderingen en zijn meegaand. Ze zijn realistisch, vriendelijk en vermijden al te grote risico’s. Op het werk zijn ze erg sociaal en tolerant, en eenvoudig te overtuigen. Ze nemen hun verantwoordelijkheden serieus - niet zelden zijn zij als vrijwilliger actief. Gele hangmat bezitters zijn erg geschikt voor beleidsvorming en het leiden van projecten; ze werken hard en houden iedereen op de rails De liefhebbers van geel kopen het liefst een hangstoel. Vaak hangen ze die in hun serre of tuinkamer, waar ze zich na een dag hard werken heerlijk in kunnen nestelen met een drankje in de hand.

gele hangstoel


Aan deze vermakelijke analyses voegen wij graag nog onze eigen conclusie toe: welke kleur hangmat je ook kiest, uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen unieke persoonlijkheid en daar gaat het ten slotte om

© HangmatWereld.nl | NL | BE | DE | AT | FR | BE | IT
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap