Zonaanbidder of koele kikker?

Eindelijk laat de zon zich weer in al haar stralende glorie zien en behalen we deze week temperaturen van meer dan dertig graden. De zonaanbidders onder ons genieten volop van deze tropische warmte en zijn hele dagen buiten in de tuin, bij het zwembad of op het strand te vinden. De mensen die het liever koel houden,hangen hun hangmat of hangstoel liever in de schaduw van een boom. Of je nu geniet van de zon of liever koel blijft in de schaduw; dit zijn de beste gadgets voor zonaanbidders en koele kikkers!

zonneaanbidder in hangmat

Hete gadgets op zonne-energie

Zonne-energiecellen worden steeds kleiner en flexibeler. Zo zijn er steeds meer toepassingen mogelijk en verschijnen er allerlei gadgets op de markt die zichzelf door middel van zonnestralen van energie kunnen voorzien. Ben je een zonaanbidder? Zet deze gadgets dan bij je neer tijdens het zonnen en laat de zon haar werk doen. De Zonnewekpot bijvoorbeeld is een stylish zeer verantwoorde lichtbron die overdag oplaadt en ‘s avonds een sfeervolle lichtgloed afgeeft. Zet een aantal potten naast je hangmat in de zon en zwoele sprookjesavonden zijn gegarandeerd! Ga je de hele dag naar het strand om van zon, zee en strand te genieten, dan heb je waarschijnlijk geen stopcontact in de buurt. Leg daarom de Xtorm Solarbooster naast je neer op je strandlaken. Met dit mobiele zonnepaneel kun je een smartphone of tablet overal opladen, zolang de zon maar blijft schijnen! En in de categorie ‘fun in the sun’ zijn er talloze speeltjes die door zonnekracht worden aangedreven. Niet alleen autootjes en bootjes, maar zelfs kleine krabben, kakkerlakken, kikkers of spinnetjes hebben een mini zonnepaneeltje op hun rug en voorzien je op zonnige dagen de hele dag van vrolijk vertier.

 De zonnewekpot; hete gadget voor zonaanbidders

Coole gadgets op tropische dagen

Lekker hoor die zon, maar als de temperatuur tropische waardes bereikt, wordt het veel mensen al snel te heet onder de voeten. Rustig aan doen en de schaduw opzoeken is dan het credo. Op het heetste moment van de dag kun je het best op een beschutte plek in een hangmat gaan chillen. Een hangmat is niet alleen heerlijk comfortabel, maar ventileert ook rondom je hele lichaam. Zo vang je elk koel briesje op. Maar in het slechtste geval bevindt je je tijdens een hittegolf ergens op kantoor. Zonder airco. Steek dan de USB-uitgang van de Ultimate Coolmate Mist Fan in je computer en laat een heerlijke ‘nano mist’ je verhitte gezicht verfrissen. Instant verkoeling geeft ook de Slush Cuppy: deze beker voorziet je binnen no time van een ijskoude Slush Puppy. Je bewaart de beker in de vriezer en zodra je er een drankje in giet, verandert het drinken vanzelf in de bekende ijsdrank. Liever een ijskoud biertje? Leg dan de Chillsner in de vriezer. Steek de koelstaaf in het flesje bier en door de gaatjes in de dop kun je het verfrissende gerstenat meteen tot je nemen. Wijnliefhebber? Daar is ook aan gedacht. De Corkcircle wijnkoeler is een maatje groter dan de Chillsner en dus ideaal om je fles rosé of witte wijn van de juiste temperatuur te voorzien. Santé!

Coole gadgets voor de zomer, de Chillsner

© HangmatWereld.nl | NL | BE | DE | AT | FR | BE | IT
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap