'Domingo' plum hangmat

€ 109,00
In voorraad
SKU
DOH18-7

Productomschrijving

De 'Domingo' plum Familie-hangmat is gemaakt van HamacTex (polypropyleen). Hierdoor kan de hangmat zeer goed tegen de verschillende weersinvloeden. Dus deze hangmat laat je gerust de hele zomer buiten hangen.

Deze hangmat komt uit het hangmatland bij uitstek, Colombia! Deze hangmat heeft een open-lus ophanging wat typisch Colombiaans is.

De dubbele inslagdraden makend e hangmat goed scheurvast en dus een langere levensduur. De vele ophangkoorden zorgen voor een goede verspreiding van je gewicht zodat je een op en top comfort zult ervaren.

Materiaal: 100% propyleen

Wist je dat...

 • Alle producten van topkwaliteit én grotendeels fair trade zijn?
 • Wij sinds 2009 bestaan en al 75.000+ tevreden klanten hebben?
 • Onze klantenservice echt alles over hangmatten weet?
  Bel 0523 72 81 03 of mail op info@hangmatwereld.nl.
Belangrijkste eigenschappen
Merk La Siesta
Model Familie
Gewicht 2,8 kg
Spreidstok Nee
Materiaal Weerbestendig
Materiaal standaard Hout
Belastbaarheid 200 kg
Totale lengte 400 cm
Lengte doek 260 cm
Breedte doek 180 cm
Minimale ophanglengte 360 cm
Download handleiding

Combidealtjes

 • Hangmat + Houten standaard
  'Domingo' plum hangmat
  X1
  'Wood' XXL hangmatstandaard
  € 349,00
  Deze grote broert van de 'Wood Single' en 'Wood Double' is gemaakt van hetzelfde hout, heeft dezelfde fittings en is uiteraard gemaakt met de zelfde zorg als zijn grotere broers. De hangmatstandaard 'Wood Family' is perfect geschikt voor dubbele en familiehangmatten tot 400 cm lang. Het hout van deze standaard heeft een dipping bath ondergaan. Hierdoor is hij van oneffenheden ontdaan. Het best is om deze te beitsen of in de olie te zetten. De hangmat hang je op aan een kettingsysteem, welke makkelijk aangepast kan worden aan de lengte van bijna elke familiehangmat. Hou hierbij wel rekening met de totale lengte van de hangmat. Hangmatten met een totale lengte van korter dan 350 cm zijn geschikt voor de 'Wood Single' of 'Wood Double'. Om de juiste standaard uit te kunnen kiezen heb je de totale lengte van de hangmat nodig. Dit is inclusief de touwen. Vervolgens kun je de hangmatstandaard afstellen naar de juiste lengte, en hem naar eigen voorkeur strakker of losser ophangen. Een geweldige standaard voor een geweldige prijs! Deze hangmatstandaard is geschikt voor alle hangmatten met een totale lengte van 350 tot 400 cm. Afmetingen standaard (hoogte x breedte): 160 x 155 cm Ophanglengte: 350 - 400 cm (te verstellen door de ketting) Totale lengte: 414 cm Gewicht: 29 kg Belastbaarheid: Maximaal 200 kg Verpakking (l x b x h): 199 x 47 x 12 cm De 'Wood Family' wordt geleverd zonder hangmat.

  € 10,00 combideal korting

 • Hangmat + Metalen standaard
  'Domingo' plum hangmat
  X1
  'Sumo' éénpersoons hangmatstandaard
  € 129,00
  De 'Sumo L' is het kleine broertje van de 'Vario-Gala'. Net als de andere standaards is hij in lengte verstelbaar. Doordat hij wat kleiner is, is hij met name geschikt voor alle kleinere en middelgrote hangmatten. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder dat je er gereedschap voor nodig hebt. Bovendien is hij weerbestendig dankzij de hoog kwaliteits poedercoating. Hoogte x breedte: 105 x 110 cm Ophang lengte: 270-320 cm (verstelbaar) Totale lengte: 270-330 cm (verstelbaar) Gewicht: 20 kg Belastbaarheid: max. 120 kg Verpakking (L x H x B): 110 x 14 x 34 cm

  € 6,45 combideal korting

 • Hangmat + Bevestigingset All-round
  'Domingo' plum hangmat
  X1
  'All-Round' hangmatbevestiging
  € 29,90
  Deze hangmatbevestigingsset bevat twee stukken touw van 3 meter, twee karabijnhaken, twee ringhaken met plug en twee achten waarmee het touw gemakkelijk op maat te schuiven is. De hangmatbevestigingsset All-Round is geschikt om de hangmat vast te maken aan bijv. een schutting of een muur. Deze set kan ook gebruikt worden om de hangmat ergens omheen te binden, zoals om een balk of een boom. Gewicht: 1,1 kg Dracht: Maximaal 120 kg per touw bij gelijke belasting

  € 0,00 combideal korting

 • Hangmat + Bevestigingset Easy+
  'Domingo' plum hangmat
  X1
  'Easy+' hangmatbevestiging
  € 12,00
  Deze haak is speciaal ontwikkeld voor het ophangen van hangmatten aan zowel stenen als houten muren. De hangmat blijft eenvoudig en veilig zitten in de karabijnhaak. Dankzij de geïntegreerde kunststofgeleiding kom je moeiteloos in dromenland. Gewicht: 0,4 kg Draagkracht: max. 200 kg Let op: in de verpakking zit één haak!

  € 1,20 combideal korting

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:'Domingo' plum hangmat
Jouw waardering
Copyright 2017 HangmatWereld.nl all rights reserved.
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap